Zujimo kreativno

Dramski studio „Košnica“ zuji od 2011. godine kada je osnivačica Tihana ostvarila svoj dugogodišnji san i stvorila veselo carstvo zabave i smijeha. Ovdje glumimo, plešemo, pjevamo, istražujemo, pričamo bajke, družimo se, volimo, puno maštamo i sanjamo.

Posebno smo ponosni na svoj autorski program „VJEŽBAONICA SREĆE“ u sklopu kojeg naše Tihana i Tamara kroz radionice i predavanja pružaju djeci i odraslima alate koji im mogu pomoći da se lakše nose sa svakodnevnim životinim izazovima. „Vježbaonica sreće“ ima i svoju Facebook stranicu i You Tube kanal na kojima svojim dječjim meditacijama, terapeutskim pričama, edukativnim videima i konkretnim aktivnostima inspiriramo roditelje, odgojitelje, učitelje, stručnjake da razvijaju kod sebe i kod djece one vještine koje nam pomažu da vodimo sretniji i ispunjeniji život.

Kroz sve svoje programe potičemo djecu i odrasle na usvajanje zdravih životnih uvjerenja i navika, predano radimo na viziji boljeg i ljepšeg svijeta, a želja nam je da se naše zujanje daleko čuje.
Voditelji naših radionica priznati su dramski, plesni i glazbeni pedagozi, odgojitelji, učitelji, psiholozi i edukatori koji vole svoj posao jer im druženje s djecom predstavlja radost. Nadamo se da ćete među ponuđenim programima i radionicama pronaći nešto za sebe. Radujemo se svakom novom susretu i osjećamo kao da smo svi dio jedne velike i sretne zujeće obitelji!

 

Gdje smo

Ulica Ive Tijardovića 6,
10000, Zagreb

Mobitel

098/817-305

Email

radionice.kosnica@gmail.com

Postanite dio naše velike i sretne zujeće obitelji

Zujimo kreativno!