O nama

Mi smo Tamara i Tihana, idejne začetnice i pokretačice programa „Vježbaonica sreće“. Čvrsto vjerujemo da je biti sretan i zadovoljan vještina koja se može vježbati pa smo svoja znanja, svoju ljubav i strast odlučile dijeliti i tako pružiti djeci i odraslima alate koji im mogu pomoći da vode sretniji, ispunjeniji i zadovoljniji život.

Radionice za djecu

Povezujuće i smirujuće aktivnosti za djecu. Radionice i predavanja za najmlađe (uzrast 4 do 6 godina).

Predavanja za roditelje

Predavanje pruža uvid kako se odmaknuti od klasičnog modela discipliniranja djece te se kroz razumijevanje razvoja dječjeg mozga, učenje samoregulacije i produbljivanje povezanosti s djecom, možemo suočiti s različitim izazovima discipline na sasvim novi način.

Naše edukacije

Da bismo imali uspješno vrtićko i školsko ozračje, prvo moramo raditi na osnaživanju i zadovoljstvu samih odgojitelja i učitelja. Upravo zato ćemo ovo zanimljivo druženje započeti jednim osnažujućim predavanjem vezanim uz osobni rast i razvoj.

Naše slikovnice

Samopouzdanje, odgovornost, samoregulacija emocija i asertivno komuniciranje, vještine su koje djeca trebaju od najranije dobi učiti kako bi izrasli u zdrave i sretne odrasle ljude. Upravo ovim temama bavi se naša serija slikovnica.

.

Podržite nas

Dragi naši vježbači sreće,

uživamo pisati, snimati i stvarati meditacije i terapeutske priče za djecu. Bit će nam velika pomoć ako nas u tome želite podržati i nekom donacijom koju možete uplatiti na račun Kreativnog centra „Košnica“.