Radionica je namijenjena mamama i bebama do godine dana starosti. Uz ugodnu glazbu mame sa svojim bebama izvode skladne pokrete, opuštaju se i u isto se vrijeme igraju i maze sa svojom bebom.

Sat započinje laganim disanjem i osvješćivanjem vlastitog tijela. Na ovaj način mame i bebe prilagođavaju se i pripremaju za zajedničko druženje.

Drugi dio sata posvećen je pokretu i plesu temeljenom na tehnikama psihoterapije pokretom i plesom te kreativnom plesu uz male koreografije i likovno izražavanje. Tijekom radionice mame i bebe izmjenjuju puno dodira, maženja i bliskog kontakta, što ima pozitivan utjecaj na komunikaciju između mame i bebe.

Zadnji dio sata je meditativnog karaktera s elementima opuštanja.

ŠTO TREBA PONIJETI

Za bebe: mekanu dekicu ili prostirku, omiljenu igračku

Za mame: udobnu odjeću, bočicu vode

Termin: petak od 10:00 do 11:00h

Trajanje sata: 60 minuta

Članarina: 180kn/mjesečno

Sve informacije i predbilježbe: 098/9839-837 Ana Sedak

O VODITELJICI RADIONICA:

Ana Sedak rođena je 1984. godine u Kutini. Završila je Predškolski odgoj na Veleučilištu u Petrinji. Počinje raditi u dječjem vrtiću 2008. godine i od tada se rađa sve veća ljubav prema djeci. Upisala je edukaciju iz Psihoterapije pokretom i plesom koju trenutno pohađa. Prije pet godina postala je majka što ju je osobito motiviralo za teme odgoja, osobnog razvoja i kreativnog izražavanja kroz pokret i ples.