Novosti

  • Pratite nas i na:

Najava adventskih "Bajkopričaonica".

Datum: 27. 11. 2016. Autor: Dijana Bilokapa

Nošena hladnim vjetrom i snježnim nanosima sa sjevernog pola, u Kreativni centar “Košnica” dolutala je patuljčica “Mo”. Pomalo nespretna pomoćnica Djeda Božićnjaka , promrzlih obraza, ali topla i zaigrana srca, Mo je dobila važan zadatak. Prenijeti duh Božića malim bajkoslušačima. I ne samo to…Kroz zabavne i poučne , interaktivne bajke prepune nespretnih i neočekivanih, ali na kraju sretnih okolnosti, Mo će u adventskim subotama pričati o zahvalnosti, nadi, miru, radosti i ljubavi.

Hoće li doista i uspjeti? Ili će njezinu priču progutati sob? Hoće li zaboraviti priču? Ili je izgubiti?

Hoće li priča pobjeći na saonicama?

Zbog svih tih i mnoštva drugih pitanja na koja odgovore znaju samo maleni, sve bajkoljupce u dobi od 4 do 8 godina pozivamo da pomognu “Mo” ispričati bajke. Vrijedne čuvare blagdanskih priča, patuljčica će nagraditi zabavnim kreativnim radionicama.

MJESTO: Kreativni centar “Košnica”, Ive Tijardovića 6, Prečko.

RASPORED:

Subota, 03.12.2016. od 10.30 do 12 sati PRIČA O ZAHVALNOSTI + kreativna radionica – vježba fine motorike (izrada čarapice za Svetog Nikolu).

Subota, 10.12.2016. od 10.30 do 12 sati Priča KOLAČIĆ MEDENJAČIĆ + kreativna grafomotorička radionica.

Subota, 17.12.2016. od 10.30 do 12 sati Priča SNJEŽNA KRALJICA + kreativna kraljevska radionica – (izrada pravih, raskošnih, blještavih ukrasa za jelku).

Cijena bajkopredstave je 25 kuna/kreativna radionica gratis!

OBAVEZNA najava dolaska na tel. 098 184 7227 ili mailom na adresu: info@kosnica.hr

Molimo ponesite papučice.