• Pratite nas i na:

RADIONICA „ 5 SREĆICA“

"Pet srećica" povezujuća je radionica za roditelje, bake, djedove, tete i sve ostale koji se žele povezati s djetetom. Namijenjena je uzrastu djece od 3 do 5 godina. PRISUTNOST, IGRA, DODIR, SMIJEH I RITAM - smatramo kako ovi alati stvaraju i grade sretno dijete. Upravo oni stvaraju kod djece osjećaj sigurnosti, ljubavi i duboke povezanosti koja, kad se jednom uspostavi, postaje temelj za čitav život. Naša povezujuća radionica, kroz divne aktivnosti utemeljene na ovim alatima, daje roditeljima mnoštvo jednostavnih ideja za lakše povezivanje sa svojom djecom. Odrasli prisustvuje radionici samo s jednim djetetom kako bi bio potpuno posvećen i prisutan.

RADIONICA „1,2,3 – UDAHNI SAD TI!“

Samokontrola je vještina kojoj želimo podučiti svu djecu jer, osim na školski uspjeh, utječe na osjećaj sreće i zadovoljstva. Radionica "1, 2, 3, udahni sad ti!" namijenjena je djeci od 6 do 10 godina. Kroz zabavne aktivnosti pokazujemo djeci kako se nositi s vlastitim emocijama i kako vježbati najvažniju životnu vještinu - samokontrolu. Uživamo u raznim mindful igrama, zajedno meditiramo uz vođenu dječju meditaciju te potičemo djecu da ove alate i sami koriste kad god im to zatreba.

PREDAVANJE „ODGOJ SRCEM“

Nakon predavanja za učitelje i odgojitelje evo jednog osnažujućeg predavanja i za sve roditelje. Ovo su neke od tema kojima se bavimo na predavanju:

Kako BITI ono čemu želimo podučiti vlastito dijete?
Kako očuvati svoj mir unatoč izazovima roditeljstva?
Koje alate koristiti da bismo djeci dali temelje za sretan život?
Kako uspješno komunicirati sa svojim djetetom?
Kako razvijati i njegovati povezujući odnos?
Što su to dječje meditacije i kako ih koristiti?

Ovo predavanje i radionica osnažit će vaše roditeljske vještine i pokazati vam kako da budete sretniji i zadovoljniji roditelj. Djecu možemo podučiti samo onome što nosimo u sebi. Dođite i ponesite jednog novog i osnaženog sebe kući, svojoj djeci!