Novosti

  • Pratite nas i na:

RADIONICA - PLES ZA MAME I BEBE

Datum: 29. 08. 2019. Autor: Košnica

Radionica je namijenjena mamama i bebama do godine dana starosti. Uz ugodnu glazbu mame sa svojim bebama izvode skladne pokrete, opuštaju se i u isto se vrijeme igraju i maze sa svojom bebom.

(VIŠE ...)

UPISI U DRAMSKI STUDIO „KOŠNICA“ 2019./2020.

Datum: 22. 08. 2019. Autor: Košnica

Glumi, pjevaj, pleši, maštaj s nama! Dođite na naš besplatni ogledni sat i saznajte zašto naši mali polaznici vole kreativno zujati s nama!

(VIŠE ...)

UPISI U DRAMSKI STUDIO „KOŠNICA“ 2018./2019.

Datum: 25. 08. 2018. Autor: Košnica

Glumi, pjevaj, pleši, maštaj s nama! Dođite na naš besplatni ogledni sat i saznajte zašto naši mali polaznici vole kreativno zujati s nama!

(VIŠE ...)

"Vježbaonica sreće“ organizira prvu Akademiju za roditelje i djecu superjunake

Datum: 09. 09. 2018. Autor: Košnica

Na našim radionicama nećete naučiti letjeti, niti trenirati borilačke vještine, niti otkriti nadnaravne moći. Međutim, postoji nešto puno važnije što jedan superjunak može dati svijetu i mi vam možemo pomoći da to otkrijete.

(VIŠE ...)

BAJKASTIČAN PETAK U „KOŠNICI“

Datum: 08. 09. 2018. Autor: Košnica

Od 5. listopada 2018. pa svaki idući petak kroz godinu, Mo Pričalica svoje će bajkodogađalice pripremati i u našoj "Košnici". Tko bi se volio pohvaliti da je tjedan završio BAJKASTIČNO?! Mi, svakako, da!

(VIŠE ...)

Predavanje i radionica "S pouzdanjem u vrtić"

Datum: 11. 08. 2018. Autor: Košnica

Nekim mališanima bliži se prvi dan polaska u vrtić. Velik je to trenutak u njihovim malim životima. Nekoj djeci to iskustvo prođe bezbolno, dok senzibilnijoj djeci ova promjena može predstavljati veliki stres.

(VIŠE ...)

Najava božićne predstave

Datum: 11. 12. 2017. Autor: Košnica

S ponosom najavljujemo premijeru božićne predstave „Krila“ u izvedbi Dramskog studija „Košnica“ u subotu 16.12. 2017. u 11 h i 17 h, CZKIO Susedgrad, Argentinska 5 (Gajnice).

(VIŠE ...)

NAJAVA ADVENTSKE RADIONICE

Datum: 26. 11. 2017. Autor: Košnica

Božićni dani sve su bliže, božićna radost u „Košnicu“ stiže! Ovu subotu djecu u „Košnici“ nestrpljivo očekuju teta Nena i teta Manuela.

(VIŠE ...)

Radionica "Mali dizajneri"

Datum: 21. 10. 2017. Autor: Košnica

Radionica "MALI DIZAJNERI" osmišljena je kao ciklus od šest radionica u sklopu kojih će djeca redizajnirati već postojeće dječje odjevne predmete i modne dodatke.

(VIŠE ...)

Dramska grupa za najmlađe

Datum: 26. 09. 2017. Autor: Košnica

Djeca posjeduju prirodni dramski jezik - vode dijaloge s igračkama, predmetima, situacijama i pojavama oko sebe. Kako bismo tu njihovu igru potaknuli i obogatili, osmislili smo u "Košnici" dramsko-glazbeni program "Medvjedići", namijenjen djeci uzrasta 3 i 4 godine.

(VIŠE ...)

Upisi u Kreativni centar "Košnica" u školskoj godini 2017./2018.

Datum: 26. 08. 2017. Autor: Tihana Lipovec Fraculj

Upisi u Kreativni centar "Košnica" su u tijeku! Dramske i plesne radionice za djecu od 3 do 14 godina.

(VIŠE ...)


Dramski kamp u Kreativnom centru "Košnica"

Datum: 26. 05. 2017. Autor: Tihana Lipovec Fraculj

Ljeto stiže, praznici se bliže, a naša „Košnica“ tada postaje raj za sve klince željne glume, druženja, uzbudljivih igara, kreativnih radionica, maštovitih priča - ukratko, dobre zabave!

(VIŠE ...)


Pozivamo vas na druženje u bajkopričaonici sa Mo

Datum: 02. 02. 2017. Autor: Dijana Bilokapa

Pozivamo vas i ove subote, 11.02. od 10.30 do 12.00 sati u Kreativni centar "Košnica" (Ive Tijardovića 6, Prečko) na zabavno i poučnom druženju u bajkopričaonici sa Mo. Nakon nestrpljivog Lurija, upoznat ćemo sramežljivog Filipa. Priča "MALI DIMNJAČAR" može potaknuti nesigurne i sramežljive mališane da se s više hrabrosti uključuju u igru s vršnjacima.

(VIŠE ...)


Predfašničko vrijeme kao uvod u šarenilo i zabavu

Datum: 20. 01. 2017. Autor: Dijana Bilokapa

Najdraži naši! Predfašničko vrijeme pričalica "MO " odlučila je iskoristit kao marljivi uvod u šarenilo i zabavu koja nas tek očekuje. Želja nam je, idućih vam subota ispripovijedati nekoliko zabavnih, ali i poučnih priča uz koje će vaša svakodnevica biti zabavnija, jednostavnija i lakša.

(VIŠE ...)


Najava adventskih pričaonica

Datum: 27. 11. 2016. Autor: Dijana Bilokapa

Nošena hladnim vjetrom i snježnim nanosima sa sjevernog pola, u Kreativni centar “Košnica” dolutala je patuljčica “Mo”.

Pomalo nespretna pomoćnica Djeda Božićnjaka, promrzlih obraza, ali topla i zaigrana srca, Mo je dobila važan zadatak. Prenijeti duh Božića malim bajkoslušačima.

(VIŠE ...)